Θωμάς Αδάμου: Αυτός είναι ο συνταγματάρχης που έχασε τη ζωή του στην πτώση του ελικοπτέρου

1
Πτώση ελικοπτέρου: Ο συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου είναι ένας εκ των τεσσάρων αξιωματικών που έχασαν τη ζωή τους στην πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, ο Θωμάς Αδάμου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παλαιοκκλήσι και κατάγονταν από το Αρτεσιανό Καρδίτσας.
Ήταν πατέρας τριών παιδιών και υπηρετούσε στην Πρώτη Στρατιά στη Λάρισα, όπου και επιβιβάστηκε στο μοιραίο ελικόπτερο.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από τις εκδηλώσεις εορτασμού του Αγίου Νικήτα, προστάτη των εφέδρων αξιωματικών, που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Καρδίτσα, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, όπου παρέστη ο συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου καταθέτοντας στεφάνι.



Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/786770/thomas-adamoy-aytos-einai-o-syntagmatarxis-poy-exase-ti-zoi-toy-stin-ptosi-toy-elikopteroy#ixzz4eh8Pdc9K

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά