Συμμετοχή του ΠΝ στην Πολυεθνική Άσκηση Ναρκοπολέμου "POSEIDON 17"

Συμμετοχή του ΠΝ στην Πολυεθνική Άσκηση Ναρκοπολέμου "POSEIDON 17"
  
        Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι από την Κυριακή 05 Μαρτίου έως την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017, το ΠΝ συμμετείχε με το ναρκοθηρευτικό ΕΥΡΩΠΗ, στην πολυεθνική Άσκηση ναρκοπολέμου “POSEIDON 17”, στην Μαύρη Θάλασσα.
        Στην Άσκηση συμμετείχαν προσωπικό και ναυτικές μονάδες από την Βουλγαρία, Γερμανία, Ελλάδα, Ισπανία, Πολωνία, Ρουμανία και την Τουρκία.
        Η Άσκηση διεξήχθη σε τρεις φάσεις υπό την Διοίκηση του Ναυτικού της Ρουμανίας, με σκοπό την εξάσκηση στις επιχειρήσεις ναρκοπολέμου και στην βελτίωση της συνεργασίας των συμμετεχόντων.
        Η πρώτη φάση περιελάμβανε την συγκέντρωση Πλοίων και προσωπικού στον λιμένα της Κωστάντζας Ρουμανίας, την διεξαγωγή συντονιστικών συσκέψεων και την διεξαγωγή κοινωνικών και αθλητικών δραστηριοτήτων. Η δεύτερη φάση περιελάμβανε την εκτέλεση των τεχνικών και τακτικών αντικειμένων εν πλω. Τέλος, η άσκηση ολοκληρώθηκε με τον επανάπλου των Πλοίων και την απενημέρωση (HWU) που έλαβε χώρα στον λιμένα της Κωστάντζας.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά