Κλείνει το στρατόπεδο της Τρίπολης..αλλά στο φουλ η παραπληροφόρηση!

Προκειμένου να γίνει "νύχτα" το κλείσιμο του 11ου ΣΠ στην Τρίπολη ο Δήμαρχος προσπάθησε να ρίξει στάχτη στα μάτια των δημοτικών συμβούλων απαντώντας στην ερώτηση του Ν. Τσιαμούλου αλλά και στις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες μας για το καυτό θέμα.

Παραδέχτηκε ότι έχει έρθει χαρτί από το ΓΕΕΘΑ να κλείσουν στρατόπεδα, μάλλον αναφέρεται μόνο στην Καλαμάτα. Πως γίνεται αυτό αφού κλεινουν τα στρατόπεδα σε όλη την Πελοπόννησο;;;;;;

Επίσης είπε ότι δεν διατρέχει κινδυνο η 124ΠΒΕ και ΜΑΛΛΟΝ δεν θα κλείσει το 11ο ΣΠ ενώ έχει έρθει σύμφωνα με τις ΔΙΚΕΣ μας πληροφορίες χαρτί να τα μαζεύουν οι στρατιωτικοί!!!!
Όπως είπε ο Δήμαρχος ΜΑΛΛΟΝ δεν θα κλείσει το 11ο γιατί έχει αποθήκες...

"Ενδεχομένως χωρίς αυτό να το γνωρίζω το στρατόπεδο εδώ πάνω ούτε αυτό θα κλείσει"

ΜΑΛΛΟΝ λοιπον δεν θα κλείσει....
Το ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ότι σύμφωνα με το σήμα που έχει έρθει ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ και καλό θα κάνουν όσοι ενδιαφέρονται για αυτόν τον τόπο να κινηθούν εγκαίρως και να μην παραμυθιάζουν την πόλη!!

Δειτε το βίντεο για να είστε σίγουροι και εσείς πως δεν κλείνει το στρατόπεδο αλλά ιδέα μας είναι:
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά