Ανέλαβε Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ ο Ταξίαρχος Δημήτριος Χούπης

ΕΠΙΜΟΝΗ , ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ τα στοιχεία διοίκησης της 80 ΑΔΤΕ από το νέο Ταξίαρχο
Τη Διοίκηση της 80 ΑΔΤΕ ανέλαβε ο Ταξίαρχος Δημήτριος Χούπης.
Ο απερχόμενος Ταξίαρχος Στυλιανός Σεργεντάνης τοποθετήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Στρατού.
Η τελετή παράδοσης-παραλαβής πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 10:00 στο Στρατηγείο της 80 ΑΔΤΕ, στο στρατόπεδο «Οδυσσέας Ανδρούτσος».
Ο κ. Σεργεντάνης ήταν εμφανώς συγκινημένος. Στις δηλώσεις του τόνισε ότι στήριξε τη διοίκησή του στην αμεροληψία , στη δικαιοσύνη και στην αξιοκρατία με κύριο στοιχείο τον παράγοντα άνθρωπο. Το επιτυχημένο έργο που άφησε πίσω του εξήρε και ο νέος Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ κ. Δημήτριος Χούπης, ο οποίος δήλωσε πως στόχος του είναι η άψογη επιχειρησιακή ικανότητα της 80 ΑΔΤΕ και η εξασφάλιση ειρήνης και ασφάλειας στην περιοχή. Το ανθρώπινο δυναμικό είναι το καλύτερο οπλικό σύστημα ανέφερε και έκλεισε λέγοντας πως ο ελληνικός στρατός δεν βρίσκεται σε κρίση. 
https://www.kosnews24.gr/koinwnika/item/234398-anelave-dioikitis-tis-80-adte-o-taksiarxos-dimitrios-xoypis-foto 
 
 
 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά