ΠΟΕΣ: Ανοικτή επιστολή προς κ. Άδωνι Γεωργιάδη

PROSKLHSH-GEVRGIADH
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς
τον Αντιπρόεδρο & Τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ
κ. Άδωνι Γεωργιάδη
Αξιότιμε κε Πρόεδρε.
Τη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 11.07΄ περιήλθε, συνημμένως, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Ομοσπονδίας μας πρόσκλησή σας προκειμένου να παραβρεθούμε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19.00΄ στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, την οποία και αποδεχθήκαμε.
Δια του παρόντος θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε δημοσίως, για την τιμή να μας προσκαλέσετε στη θερμή αυτή εκδήλωσή σας και να βρεθούμε σε ένα ιδιαίτερα ζεστό χώρο, να συναντήσουμε και να συνομιλήσουμε με λοιπούς εν ενεργεία συναδέλφους μας, που υπηρετούν στην Πολεμική Αεροπορία, παρά την έκπληξή μας.
Τέτοιου είδους εκδηλώσεις φέρνουν τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα κοινά πιο κοντά, αμβλύνουν τις όποιες αντιθέσεις και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Στην προσπάθειά σας αυτή παραμένουμε στη διάθεσή σας και επικαιροποιούμε δημοσίως την πρόσκλησή μας για συνάντηση μαζί σας, ακόμη και στα γραφεία μας, προκειμένου να αντιληφθείτε δια ζώσης ότι βρισκόμαστε στο ίδιο στρατόπεδο, παρά τις περί του αντιθέτου παραπληροφορίες.
Με εκτίμηση.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά