Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις στολές του Καμμένου!



Τις στρατιωτικές ενδυματολογικές επιλογές του ΥΕΘΑ σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας ότι ο Καμμένος αλλάζει τις στολές σαν τα πουκάμισα!

«Το ότι αλλάζει τις στολές σαν τα πουκάμισα είναι λάθος. Η στολή δίνεται σε κάποιον που έχει κοπιάσει πάρα πολύ για αυτήν, με θυσίες, με κόπους».
Αυτό δήλωσε για τον Πάνο Καμμένο, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και τομεάρχης Αμυνας, Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Real FM. «Προτιμώ που είναι ο Καμμένος εκεί, από το να είχα κανέναν Συριζαίο περίεργο στο υπουργείο Αμυνας.
Ο Καμμένος έχει εθνικές ευαισθησίες, δεν είναι άπατρις. Πιστεύω ότι σέβεται τις Ενοπλες Δυνάμεις, αγαπάει τη στολή» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. «Το μόνο επικίνδυνο με τον Καμμένο είναι ότι επειδή είναι πολύ συναισθηματικός και παρορμητικός πρέπει να είναι προσεκτικός. Αυτή η θέση θέλει έναν άνθρωπο προσεκτικό».
Ερωτηθείς για το εάν θα βοηθήσει τον κ. Καμμένο ως τομεάρχης Αμυνας της ΝΔ, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Οσοι περιμένουν κοκορομαχία με τον Καμμένο από την πλευρά μου αποκλείεται. Η εθνική άμυνα δεν είναι χώρος για κοκορομαχία.
Όπου μπορεί η ΝΔ να είναι χρήσιμη για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, για τους αξιωματικούς μας, για το πολιτικό προσωπικό, για τους κατώτερους αξιωματικούς, για τους οπλίτες, η ΝΔ θα είναι μαζί τους για να τους βοηθήσουμε, δεν θα είναι για να κάνει φασαρία».
 http://www.armynow.net
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά