Πήρε εξιτήριο ο Πάνος Καμμένος

Ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό
                    Τις ευχαριστίες του προς το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251 ΓΝΑ) για τη φροντίδα με την οποία αντιμετώπισε την περίπτωσή του εξέφρασε με δήλωσή του ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, εξερχόμενος σήμερα – πριν λίγη ώρα – από το νοσοκομείο.Ο Υπουργός, ο οποίος υπεβλήθη σε «επιτυχή αρθροσκοπική χειρουργική αποκατάσταση χρόνιου προβλήματος του αριστερού ώμου» και συμφώνως με τους θεράποντες ιατρούς του «είναι σε εξαιρετική κατάσταση», όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου του ΥΠΕΘΑ.
Η δήλωση του ΥΕΘΑ έχει ως εξής: «Ευχαριστώ από καρδιάς τη διοίκηση, το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το πολιτικό προσωπικό του 251 ΓΝΑ και ιδιαίτερα τον χειρουργό Σμήναρχο (ΥΙ) Οδυσσέα Παξινό, τον αναισθησιολόγο Σμήναρχο (ΥΙ) Νικόλαο Κουρή, τους συνεργάτες τους ορθοπεδικούς Σμήναρχο (ΥΙ) Κώστα Κουρέλη, Αντισμήναρχο (ΥΙ) Αθανάσιο Καραμήτρο, αναισθησιολόγο Σμηναγό (ΥΙ) Ζωή Καπούλα και ακτινολόγο Σμήναρχο (ΥΙ) Γεώργιο Δελήμπαση. Ευχαριστώ, επίσης, για τη συμπαράστασή τους τον Αναπληρωτή Υπουργό ΥγείαςΠαύλο Πολάκη, την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και τους πολίτες».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σμήναρχος (ΥΙ) Οδυσσέας Παξινός είναι εκ των κορυφαίων Ελλήνων Ορθοπεδικών, με ειδικότητα στις παθήσεις και αποκαταστάσεις των άνω άκρων ιδίως της ωμοπλάτης. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι κατά την τελευταία Ολυμπιάδα του Ρίο ήταν μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής ως γιατρός, μετέβη εκεί αφιλοκερδώς και τιμήθηκε από την πολιτεία γι’ αυτή του τη συμμετοχή και αφανή αλλά σημαντικό ρόλο, είναι δε ο προσωπικός γιατρός του Χρυσού Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια.
Λ.Σ.Μ.
Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/pire-exitirio-panos-kammenos
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά