"Έφυγε" ο Καπετάνιος της Αεροπορίας Στρατού

15874701_10210010303128568_6936457921066982482_o
 
Έφυγε χθες το πρωί από κοντά μας, λίγο μετά την είσοδο του 2017 , ο Σχης (ΑΣ) Θεόδωρος Καπετάνιος, τον οποίο θα αποχαιρετήσουμε σήμερα στις 15.00 στο χωριό του Φρέγκαινα Αργους .
Η μεγάλη οικογένεια της Αεροπορίας Στρατού, δέχτηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και άλλο ένα πλήγμα, μετά από αυτά του Ταξίαρχου Δάρα Α και του Αντγου ε.α Σαλωνίτη Στ.
Τον τελευταίο καιρό έδωσε ένα διαφορετικό αγώνα, έναν αγώνα άνισο, η στάση του όμως ήταν γενναία και αξιοπρεπής, με υπομονή και ψηλά το κεφάλι, έχοντας δίπλα του, την οικογένεια του, τους φίλους του και τον αγαπημένο του κουμπάρο, φίλο, συμμαθητή και συνάδελφο Κώστα!
Πάνω απ όλα, δικαιούται να είναι υπερήφανη για σένα η οικογένεια σου, η γυναίκα σου και οι κόρες σου, που επί ένα ολόκληρο έτος ανέβηκε τον δικό της Γολγοθά ,που έχουν το ξεχωριστό προνόμιο να σε έχουν σύζυγο και πατέρα.

 https://armyaviation.wordpress.com/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά