Ενημέρωση σχετικά με οικονομικά θέματα Κου Νατσιούλα Ηλία (Λγου ε.α)



Ενημέρωση των μελών της Ε.Σ.ΠΕ.Θ καθώς επίσης και των υπολοίπων συναδέλφων, από τον Οικονομικό της σύμβουλο Κο Ηλία Νατσιούλα (Λγο ε.α)

Τεχνηέντως διαρρέεται το τελευταίο διάστημα στοιχεία προκειμένου να δημιουργηθούν αμφιβολίες. Μάλιστα έκαναν και έλεγχο και προέκυψε ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει “πάγωμα”.

Για όσους ξεχνούν, επισημαίνεται ότι αν κάτι ψηφιστεί σε Νόμο και δεν αρθεί, όπως έχει γίνει τώρα με τις μισθολογικές προαγωγές (ισχύει βάσει άρθρου 236 ν.4389/2016), η υλοποίηση αυτών των περικοπών από τις οικονομικές υπηρεσίες θα γίνει αναδρομικά στους επόμενους μήνες.

Για τους "άπιστους Θωμάδες" αρκεί να ρίξει το κάθε στέλεχος μια ματιά στην μισθοδοσία ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 (ΓΕΣ) όπου σε εκείνη την μισθοδοσία και σε εφαρμογή μέτρων από 1-8-2012 άρχισαν να παρακρατούνται αναδρομικά αυτά τα ποσά που είχαν δοθεί.

Έγινε δηλαδή η παρακράτηση αυτών των ποσών από την μισθοδοσία μετά από 6 μήνες!!

Ζητήθηκαν τον Ιανουάριο του 2013 πίσω ποσά σε εφαρμογή νόμου που είχε ισχύ από 1-8-2012.

Μπορείτε να το δεί το κάθε στελεχος από την σελίδα της γενικής γραμματείας, μέσω της εφαρμογής πληροφόρησης των μισθοδοτουμενων της εαπ, βάζοντας τους προσωπικους κωδικούς taxis net.
http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/Services/DimosiaDioikisi/epsp.html
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά