Νομοθετείται το επίδομα παραμεθορίου - καταβολή 4 Η.Ε.Ε

4-HEE-IAN-2017
Σας γνωρίζεται ότι κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας με τον κ. ΥΕΘΑ, τη 10-1-2017, μεταξύ των άλλων, που ήδη ανακοινώθηκαν, τέθηκε και το θέμα του επιδόματος παραμεθορίου.
Ο κ. ΥΕΘΑ ενημέρωσε την αντιπροσωπεία ότι η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, με τη σύμφωνη γνώμη και της στρατιωτικής ηγεσίας, αποδεχόμενοι διαχρονικό αίτημα της Ομοσπονδίας μας ενσωμάτωσε στην πρότασή του ΥΠΕΘΑ για το νέο μισθολόγιο των Ελλήνων στρατιωτικών και το επίδομα παραμεθορίου, κατ΄ ανάλογη εφαρμογή με το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων και λειτουργών, αποκαθιστώντας με τον τρόπο αυτό μια διαχρονική ανεξήγητη αδικία σε βάρος μας. Ωστόσο, αναμένεται η άποψη του Υπουργείου Οικονομικών, η οποία διαφαίνεται ότι θα είναι θετική. 
Η Ομοσπονδία μας θα περιμένει το νομοθέτημα και θα πράξει αναλόγως.
Επιπλέον ο κ. ΥΕΘΑ γνώρισε στην αντιπροσωπεία ότι θα καταβληθούν 4 Η.Ε.Ε το αμέσως προσεχές διάστημα.

poes
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά