ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΕΑΑΑ ΛΑΡΙΣΣΑΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Τελικά μετά απο την δημοσιοποίηση  του θέματος απο τον ΠΣΑΕΜΘ το Παραρτημα ΕΑΑΑ Λαρισας ,που εκανε το "λαθος"(θελουμε να πιστευουμε οχι σκόπιμα;) και απέκλεισε με το ετσι θέλω τα Αριστούχα Τέκνα Α και Β τάξεων ΤΕΛ  από τη χορήγηση ΒΑΜ,παρά την ανακοίνωνση της κεντρικής ΕΑΑΑ η οποία ηταν σαφέστατη, εβγαλε νεα ανακοίνωση οπου λέει τα εξης:
"Αγαπητοί συνάδελφοι,
Ζητούμε συγνώμη για το εκ παραδρομής λάθος, σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση της ΕΑΑΑ, περί των δικαιούχων του ΒΑΜ.
Δικαιούχοι της χορήγησης του ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ (ΒΑΜ) Σχολικού έτους 2015-2016 είναι και οι αριστούχοι των Β και Γ τάξεων Τεχνικών Λυκείων."

Θα περιμέναμε βέβαια το Παραρτημα της ΕΑΑΑ Λαρισας να ευχαριστήσει τον ΠΣΑΕΜΘ για την ΑΜΕΣΗ επισήμανση του λάθους ,αλλά  δυστυχώς δεν το έπραξε!!!Απεναντίας μας κατηγόρησαν για "αντισυνάδελφους"!!Θέλει τόλμη και παλικαριά  να αναγνωρίζεις τα λάθη σου,άλλα όπως φαίνεται οι συγκεκριμένοι κύριοι μάλλον έχουν πρόβλημα να παραδεχτούν ότι τους διόρθωσαν "μη παραγωγικοί" !!!Tα γνωστά κόμπλεξ κάποιων,που δυστυχώς δεν φεύγουν με την αποστρατεία !!!
Δεν πειράζει,ο ΠΣΑΕΜΘ εχει ήδη της ευχαριστίες συναδέλφων  από τη Λάρισα,που ,τελικά μετά τις ενέργειες μας τα παιδια τους ,όντας αριστούχοι Τεχνικού Λυκείου,θα βραβευτούν,παρά  το γεγονός ότι αρχικά το εκεί παράρτημα της ΕΑΑΑ τους είχε στερήσει το δικαίωμα αυτό!!!Αυτό μας αρκεί και μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε τον αγώνα μας!!!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά