131 Α/Κ ΜΜΠ : Μας απειλεί, κόβει άδειες και απαλλαγές

Μια ακόμα καταγγελία έφτασε στα Στρατιωτικά Θέματα. Και όπως έχουμε ξαναπεί από αυτό το βήμα δεν είναι λόγος να φτάνουν εδώ ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Πρέπει να λύνονται και μιας και παρατηρούμε πολλές αυτοκτονίες τελευταία στις ΕΔ μήπως κάποιοι πρέπει να το πάρουν αλλιώς ???



"ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ 131 Α/Κ ΜΜΠ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ(ΟΥΜΕ) ΑΛΛΟ.

ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ.

 ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΠΡΩΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

 ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ 29/8 ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ 26/9 ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΑΣΚΗΣΗ(ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ) ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΙΣ 31/10.
ΤΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ.ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΘΙΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ:ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2017.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ.
ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ.ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ:ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ."
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά