Μυτιλήνη: Νεαρός έκλεψε μέσα από στρατιωτικό χώρο μια γεννήτρια!

γεννήτρια του στρατού
Σκέφτηκε ότι κανείς δεν θα μπορούσε να τον εντοπίσει μέσα στην ερημιά και αποφάσισε να κλέψει υλικό που ανήκε στον Στρατό, ένας νεαρός Έλληνας! Έτσι, τρύπωσε σε έναν περιφραγμένο χώρο στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης και άρπαξε μία γεννήτρια ιδιοκτησίας των Ενόπλων Δυνάμεων!
Η κλοπή είχε γίνει την περασμένη Πέμπτη και, όσο περνούσαν οι μέρες, τόσο ο 25χρονος δράστης ένιωθε ασφαλής. Ωστόσο, οι έρευνες που ξεκίνησαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας μετά την καταγγελία των στρατιωτικών και την έρευνα που έκαναν στην αγροτική τοποθεσία από την οποία εκλάπη η γεννήτρια, απέφεραν καρπούς.
Τα στοιχεία του 25χρονου ταυτοποιήθηκαν και το πρωί της Τρίτης «πάγωσε», όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού του και του έδειξαν το ένταλμα έρευνας. Η γεννήτρια βρέθηκε στην κατοχή του, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον Στρατό, ενώ σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.
http://www.makeleio.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά