Το βασίλειο των "ουγκα ουγκα".....




Λάβαμε την παρακάτω επιστολή  ,την βρίσκουμε αρκετά ενδιαφέρουσα και σας την παραθέτουμε


Σε μια χώρα που μεγάλο ποσοστό της είναι "ουγκα ουγκα"ειναι πολύ φυσικό 3 φορές μέσα σε ένα χρόνο να εκλέγονται άκρατοι λαϊκιστές ως οι άνθρωποι που θα την οδηγήσουν να βγει από το αδιέξοδο.

Είναι πολύ φυσικό να γίνει νόμος του κράτους μιά τροπολογία που αφορά τον συνδικαλισμό στις Ε.Δ η οποία πέρασε από την πίσω πόρτα με τις υπογραφές κάποιων "αριστερών" εθνοσωτήρων (που εκ πεποιθήσεως μισούν τις Ε.Δ και τα στελέχη τους) καθ υπόδειξη του "μπουφανάκια"!!!!

Είναι πολύ φυσικό τις τελευταίες μέρες,μίας και κάποιοι θέλουν κόσμο για τα μαγαζιά τους να δουλεύουν ακατάπαυστα  προς αυτό το σκοπό οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι τους τύπου Laspotaire.gr   ρίχνοντας λάσπη και στοχοποιώντας Συλλόγους,Ενώσεις  και Συνδέσμους που τους χαλάνε τη σούπα και δεν βαδίζουν καθ υπόδειξή τους!!!

Είναι πολύ φυσικό αυτοί οι κύκλοι που απευθύνονται στην φυλή των "ουγκα-ουγκα" να παραβιάζουν τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων και ιδιωτικής ζωής!!!

Είναι πολύ φυσικό κάποιοι "ουγκα-ουγκα" να σχολιάζουν τις πληρωμένες αναρτήσεις του υβρίζοντας, προσβάλλοντας και συκοφαντώντας τους πάντες και τά πάντα!!!Αυτό επιθυμούν οι συγκεκριμμένοι αυτοί κύκλοι,και δυστυχώς οι "ουγκα οουγκα"ανταποκρίνονται στο μέγιστο,μη δυνάμενοι να καταλάβουν ότι στο διαδίκτυο δεν υπάρχει ανωνυμία και οτι η εξύβριση και  συκοφαντική δυσφήμηση είναι πράξεις αξιόποινες και ειδικότερα τιμωρούνται με το άρθρο 361 του Ποινικού Κώδικα!!!!


Είναι πολύ φυσικό κάποιοι "ούγκα ουγκα" να μετατρέπονται σε πειθήνια όργανα του γνωστού "μπουφανάκια" αφού τους εξασφάλισε θεση στο Σ.Γ του Υπουργού τους τοποθέτησε στα παράνομα μαγαζιά του!!!Αλήθεια όλος αυτός ο συρφετός των "ουγκα  ουγκα" για αυτό πληρώνεται στις Ε.Δ;



Οσο λοιπόν υπάρχουν "ουγκα ουγκα" τοτε το βασίλειο τους θα είναι πάντα δυνατό και ακμαίο!!!Σε αντίθεση με αυτή την έρμη την πατρίδα μας που βαδίζει προς τον κατήφορο!!!
Μοναδική μας ελπίδα είναι οι μη-ουγκα ουγκα που σίγουρα είμαστε πολύ περισσότεροι και πολύ σύντομα με την αποφασιστικότητα και τη θέληση μας,θα στείλουμε τους "ουγκα ουγκα" εκεί που τους αρμόζει!!!


Σας ευχαριστώ πολύ
......................................
Ένας πολίτης που δεν έγινε ποτέ του ουγκα ουγκα.
Αν θέλετε την δημοσιεύετε ανώνυμα

http://psaemth.blogspot.gr/2016/09/blog-post_33.html
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά