Η ΜΟΜΑ στην Τρίπολη: Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, θα καλύψει οικονομικά τις δαπάνες λειτουργίας των μηχανημάτων της ΜΟΜΑ

Με αφορμή την ενημέρωση που παρείχε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης, ο Δήμαρχος, κ. Δημήτρης Παυλής για τον ρόλο και την βοήθεια που είναι να παρέχει η ΜΟΜΑ σε έργα αποκατάστασης ζημιών απ’ τις πλημμύρες του Ιουνίου, έγιναν γνωστά τα εξής:
«Η ΜΟΜΑ έχει ήδη ολοκληρώσει και την δεύτερη επισκόπηση στις περιοχές των καταστροφών. Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, θα καλύψει οικονομικά τις δαπάνες λειτουργίας των μηχανημάτων της ΜΟΜΑ. Ο Δήμος θα παρέχει φύλαξη των μηχανημάτων, ενώ οι εργαζόμενοι αυτής θα λάβουν διαμονή και σίτιση απ’ το Στρατόπεδο. Ο Δήμος της Τρίπολης θα στηρίξει το έργο της ΜΟΜΑ με ένα ποσό της τάξεως των 20.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα θα τα βάλει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Την επόμενη εβδομάδα και για τις επόμενες είκοσι ημέρες θα δουλέψουν οι εργαζόμενοι της ΜΟΜΑ. Από την εβδομάδα που θα έρθει και για τους επόμενους τρεις μήνες, θα συνδράμει στο έργο και ένα γκρέιντερ απ’ το Δήμο Καλαβρύτων, όπως επίσης και ένα γκρέιντερ απ’ το Δασαρχείο που ήταν… ανενεργό σε αποθήκες στο χωριό Χρυσοβίτσι και που θα ενταχθεί πλέον στο δυναμικό των υποδομών του Δήμου της Τρίπολης».

ert.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά