Κλιμάκια του στρατου στην Θάσο για αντιπλημμυρικά έργα


Μετα την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Θάσο όπου εκεί δήλωσε:

 θα προβούμε άμεσα στις μελέτες, αλλά και στην υλοποίηση των αντιπλημμυρικών έργων. Θα έρθω σε λίγο σε επικοινωνία και με τον Υπουργό Άμυνας, προκειμένου να δούμε και τη δυνατότητα να έρθει στο νησί κλιμάκιο του Μηχανικού του Στρατού, προκειμένου να δούμε άμεσα τι μπορεί να γίνει για να προλάβουμε πιθανές βροχοπτώσεις το επόμενο διάστημα. Αλλά θα προχωρήσουμε άμεσα και μελέτες, προκειμένου να έχουμε τα πρώτα σημαντικά έργα για την αντιπλημμυρική προστασία. Και βεβαίως θα κινηθούμε και στην κατεύθυνση της γρήγορης αναδάσωσης.

Έτσι σήμερα το κλιμάκιο του Στρατού επισκέφτηκε την Θάσο

Η ανακοινωση του ΓΕΕΘΑ:
Κατόπιν της επίσκεψης του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στη Θάσο την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, και μετά από επικοινωνία με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο, αποφασίσθηκε όπως οι Ένοπλες Δυνάμεις συνδράμουν στις ενέργειες άμβλυνσης των συνεπειών της καταστροφικής δασικής πυρκαγιάς στο νησί, διαθέτοντας προσωπικό και μηχανήματα, με σκοπό την εκτέλεση διευθετήσεων, ώστε να αποφευχθούν, κατά το δυνατό, δυσμενείς επιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν από έντονα καιρικά φαινόμενα (όπως πλημμύρες) κατά τη διάρκεια του επερχόμενου χειμώνα.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά