Έκπτωση απο την «DODEKANISOS SEA WAYS» στην 79 ΑΔΤΕ

Η 79 ΑΔΤΕ, στο πλαίσιο της μέριμνας για το προσωπικό, διερεύνησε τη δυνατότητα παροχής έκπτωσης επί των εισιτηρίων της ναυτιλιακής εταιρίας «DODEKANISOS SEA WAYS», η οποία δραστηριοποιείται στο νομό Δωδεκανήσου και με τα δρομολόγιά της καλύπτει τη διασύνδεση της νήσου Σάμου με την πλειοψηφία των νήσων και μικρονήσων του νομού.
Μετά την αποδοχή της συμφωνίας η «DODEKANISOS SEA WAYS» κάνει γνωστό ότι παρέχει έκπτωση ύψους 30%, για τις μετακινήσεις με σκάφη του στόλου της εντός του νομού Δωδεκανήσου, στο Στρατιωτικό και Πολιτικό προσωπικό που υπηρετεί στην 79 ΑΔΤΕ.
Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στο Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο κο Δημοσθένη Βιτετζάκη ο οποίος έμπρακτα βρίσκεται πάντα δίπλα στο προσωπικό του καθώς και στη Διοίκηση της ναυτιλιακής εταιρίας για την αποδοχή του αιτήματος.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά