Επίσκεψη ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα στην 133 Σμηναρχία Μάχης στο Καστέλι Ηρακλείου

  Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, σήμερα Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016, επισκέφθηκε την 133 Σμηναρχία Μάχης στο Καστέλι Ηρακλείου. Στην διάρκεια της επίσκεψης ενημερώθηκε για την αποστολή της Σμηναρχίας και απηύθυνε χαιρετισμό στο προσωπικό της μονάδας.
 
             Ο ΑΝΥΕΘΑ, ο οποίος κατά την επίσκεψη συνοδευόταν από τους βουλευτές του νομού Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκο Ηγουμενίδη, αναφέρθηκε στις συνθήκες που επικρατούν στον ευρύτερο περίγυρο της χώρας μας και στις απειλές που υπάρχουν, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν πόλο σταθερότητας στην περιοχή. Αναφερόμενος στις Ένοπλες Δυνάμεις, τόνισε ότι είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή, ενώ ταυτόχρονα υπογράμμισε την ευθύνη της Πολιτείας για τη διατήρηση σε υψηλά επίπεδα του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων. Στη συνέχεια ανέφερε ότι όσον αφορά στην Πολεμική Αεροπορία, αποτελεί βασική προτεραιότητα η αναβάθμιση και η εκσυγχρονισμός των υπαρχόντων μέσων.
 
            Σχετικά με το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, τόνισε ότι ο ανθρώπινος παράγοντας αποτελεί πολλαπλασιαστή ισχύος και σημείωσε πως η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας αυτό το λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψιν της. Διαβεβαίωσε δε, ότι δεν θα υπάρξει μισθολογική μείωση, ενώ αυτό που συζητείται είναι να αντισταθμιστούν οι μειώσεις που έχουν γίνει με ενίσχυση της μέριμνας για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, αναφέροντος το παράδειγμα της αξιοποίησης της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων που στοχεύει στη βελτίωση της ζωής των στελεχών, τόσο σε επίπεδο μονάδας όσο και σε ατομικό επίπεδο.






Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά