Αφγανός επιτέθηκε σε στελέχη σε κέντρο φιλοξενίας

Χθές σε κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στην Θεσσαλία, αφγανός λαθρομετανάστης προκάλεσε επεισόδιο κατά την διάρκεια της διανομής του φαγητού, σπρώχνοντας στελέχη, πετώντας τα τραπέζια και απειλώντας στελέχη και υπάλληλους του catering ότι θα τους σκοτώσει!!

Μάλιστα είχε το θράσος να κατεβάσει την ελληνική σημαία και προσπαθήσει να την καταστρέψει, σώθηκε το ιερό σύμβολο της πατρίδας μας τελευταία στιγμή από τα παρόντα στελέχη.

Το κλίμα πήγαινε για γενική κλιμάκωση, ωστόσο τέθηκε υπό έλεγχο με την επέμβαση της αστυνομίας. Ο αφγανός λαθρομετανάστης δεν συνελήφθη και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος στο Κέντρο φιλοξενίας.

Υ.Γ. Αν ήταν Ελληνας άστεγος, άπορος ή άνεργος και απειλούσε τις ζωές άλλων πιστεύω θα ήταν στο κρατητήριο... Αλλά αυτός είναι ένας "ανήμπορος" λαθρομετανάστης που μπορεί να απειλεί έτσι άνετα τον κόσμο και να βεβηλωνει την σημαία της χώρας που τον φιλοξενεί με λεφτά από τους φόρους των βασανισμενων πολιτών της... Που θα μπορούσαν κάλλιστα να δίνονταν για στέγαση και σίτιση των 100αδων χιλιάδων αστέγων και απόρων στις ελληνικές μεγαλουπόλεις
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά