ΓΕΝ: προσωπικές επαφές με το προσωπικό μέχρι τον βαθμό του ΕΠ. ΟΠ.

Ομιλίες Αρχηγού ΓΕΝ στο Προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού

        Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι συνεχίζεται ο κύκλος προσωπικών επαφών του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Γεώργιου Γιακουμάκη ΠΝ με στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού που εγκαινιάστηκε με την ομιλία στους Αρχιπλοιάρχους την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 και συνεχίζεται σήμερα 21 Απριλίου 2016, με την ομιλία στους Πλοιάρχους και Αντιπλοιάρχους. Ο κύκλος των επαφών θα συνεχιστεί με ενημερώσεις και στο υπόλοιπο προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού μέχρι τον βαθμό του ΕΠ. ΟΠ.

        Σκοπός των ομιλιών του Αρχηγού ΓΕΝ είναι η ενημέρωση των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού για την παρούσα κατάσταση, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, τις δράσεις που θα αναλάβουμε για να ανταποκριθούμε επιτυχώς την επόμενη δεκαετία καθώς και η προσωπική επαφή με το προσωπικό.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά