Ο Καμμένος αφιερώνει στους «ήρωες του ελικοπτέρου» την απόφαση να αναλάβει το ΝΑΤΟ το Αιγαίο

Ο Καμμένος αφιερώνει στους «ήρωες του ελικοπτέρου» την απόφαση να αναλάβει το ΝΑΤΟ το Αιγαίο«Σε αυτούς τους ήρωες» αφιέρωσε την συμφωνία του ΝΑΤΟ για ανάπτυξη νατοϊκών δυνάμεων στο Αιγαίο που θα «λύσει το θέμα της μετανάστευσης», όπως είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Στους ήρωες που επέβαιναν στο ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, αφιέρωσε με δήλωσή του από τις Βρυξέλλες ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, την σημερινή απόφαση ανάπτυξης νατοϊκών δυνάμεων στο Αιγαίο για την αντιμετώπιση του ζητήματος των προσφύγων. 

«Σήμερα είναι μια μέρα θρήνου για τον ελληνικό λαό, για το έθνος, για τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Έλληνες αξιωματικοί, σε καιρό ειρήνης, μπήκαν στο πάνθεον των ηρώων. Εκτελώντας την υπηρεσία τους, εκτελώντας το καθήκον τους, εκτελώντας τον όρκο που έδωσαν όταν κατετάγησαν στις ένοπλες δυνάμεις. Έπεσαν μαχόμενοι για την ασφάλεια όλων μας. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι», τόνισε ο κύριος Καμμένος.

«Δεν υπάρχουν λόγια που μπορεί να πει κανείς στις οικογένειές τους. Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η κυβέρνηση, το σύνολο του πολιτικού κόσμου, ο ελληνικός λαός, η σκέψη όλων μας είναι σε αυτές τις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους. Θα είμαστε δίπλα τους», συμπλήρωσε ο Πάνος Καμμένος και κατέληξε λέγοντας ότι «σε αυτούς τους ήρωες» αφιερώνει τη σημερινή συμφωνία του ΝΑΤΟ για ανάπτυξη νατοϊκών δυνάμεων στο Αιγαίο που θα «λύσει το θέμα της μετανάστευσης»

protothema
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά