Ιδρύθηκε Σύνδεσμος Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας (Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α.)





Σύνδεσμος Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας (Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α.)
Αρ. πρωτ : 394/2015
Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.seensa.gr
Email: info@seensa.gr

Αθήνα, 22 Ιουλίου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σας γνωρίζουμε ότι με την........ υπ΄αριθμ.394/2015 Απόφαση, το Ειρηνοδικείο Αθηνών έκρινε ότι τηρούνται όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις για την αναγνώριση του Συνδέσμου και επικύρωσε το καταστατικό του με την επωνυμία ¨Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α.¨ (Σύνδεσμος Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας).

Σκοποί του Συνδέσμου είναι:

1. Τα εν ενεργεία στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, να έχουν τη δική τους εκπροσώπηση, εντός των προβλεπόμενων πλαισίων της κείμενης στρατιωτικής νομοθεσίας, καθιστώντας το Σύνδεσμο αρωγό στα εν δυνάμει προβλήματα του όπλου και προσβλέποντας στην συμβολή της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας.

2. Η προαγωγή των ιδανικών της αφοσίωσης και της αγάπης προς το στράτευμα.

3. Η ανάδειξη θεμάτων – προβληματισμών – δυσχερειών και η προσπάθεια για τη θεσμική επίλυση αυτών, καθώς και η μελέτη και υποβολή εισηγήσεων και προτάσεων αναφορικά με την επιμόρφωση και τα εν γένει ζητήματα επαγγελματικής κατάρτισης των στελεχών.

4. Η ανάπτυξη συναδελφικών δεσμών τόσο μεταξύ των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας όσο και ευρύτερα μεταξύ των Αξιωματικών και των Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Για το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   H ΓΕΝΙΚH ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ηλίας Κολλύρης                Μαρία Χατζηιωάννου
                                              Λχίας (ΣΣΝΣ)
Ανθσγός (ΤΣΕ)                           6930961099
6983513027

Μπορείτε να επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα του συνδέσμου εδώ: http://www.seensa.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά