Μάγειροι ΕΠΟΠ θα ετοιμάζουν γεύματα… gourmet για τους νεοσύλλεκτους

Μαζί με τους νεοσυλλέκτους που πήγαν όλοι (εκτός ορισμένων εξαιρέσεων) σε συνοριακές μονάδες, πήγαν και… μάγειροι, ακόμη και… σεφ, όπως τους αποκάλεσε ο Π. Καμμένος. Πρόκειται για… μαγείρους ΕΠΟΠ που ετοιμάζουν γεύματα… gourmet για τους νεοσύλλεκτους.
Δεν ξέρω αν είχαν ειδοποιηθεί οι μάγειροι, αλλά όταν ο υπουργός Άμυνας πήγε σε μια ακριτική μονάδα στο Αγαθονήσι και θέλησε να δοκιμάσει το φαγητό που θα έτρωγαν οι κληρωτοί, σερβιρίστηκε νηστίσιμο γευστικότατο γεύμα, όπως φακές με χταποδάκι και φρέσκο καλαμαράκι τηγανητό. Τα γράφω όλα αυτά για να ελέγξουν και οι άλλοι στρατευμένοι αν τρώνε και αυτοί gourmet γεύματα.
Αν όχι (και τους σερβίρουν, για παράδειγμα, ακόμη… πατάτες μπλουμ), τότε τα παράπονά τους στον υπουργό και θα πιάσουν.
Και κάτι ακόμη. Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου που θα είναι υπερπαραγωγή με μπάντες σε πλατείες, με παραδοσιακούς χορούς, με σημαιάκια και μαχητικά αεροσκάφη και άρματα μάχης, έμαθα ότι γίνεται έτσι για τρεις λόγους:
Πρώτον, ως απάντηση στους… δανειστές μας.
Δεύτερον, για ανάταση του εθνικού φρονήματος.
Τρίτον, ως απάντηση στους ντόπιους… «εθνομηδενιστές», όπως ονομάζει ορισμένους πολιτικούς ο κ. Καμμένος.
Δεν κρατιούνται, σας λέω, και οι πρόβες χορού άρχισαν από την… Παρασκευή με βρακοφόρους στο Σύνταγμα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ “ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ”
vima
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά