3 ευρώ το γεύμα για τους στρατιωτικούς


 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης ανακοίνωσε την λειτουργία στην σχολή Αστυφυλάκων Ξάνθης, Λέσχης – Εστιατόριου για όλους τους συναδέλφους (Αστυνομικούς - Πυροσβέστες –Λιμενικούς - Στρατιωτικούς) με κόστος 3 ευρώ ανά γεύμα σε πακέτο.
Κατόπιν
 τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί τους μας διαβεβαίωσαν πως σύντομα θα μπορεί να λειτουργήσει και το εστιατόριο τους με την ίδια τιμή.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση τους αναφέρουν :
Έχοντας επίγνωση των προβλημάτων που ταλανίζουν τη Χώρα καθώς και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Έλληνας αστυνομικός και με επίγνωση ότι επί σειρά ετών παρέμεναν ανεκμετάλλευτοι πλήρως λειτουργικοί χώροι της πρώην Σχολής Αστυφυλάκων Ξανθής, σας γνωρίζουμε ότι τέθηκε σε λειτουργία, για τη σίτιση των αστυνομικών που υπηρετούν στη Δ.Α. Ξάνθης, αλλά και του υπολοίπου ένστολου προσωπικού (Λιμενικοί - Πυροσβέστες - Στρατιωτικοί) που υπηρετούν στην περιφέρεια της Ξάνθης, ΛΕΣΧΗ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ που θα λειτουργεί στο χώρο των μαγειρείων της πρώην Σχολής Αστυφυλακών. Το προσωπικό που επιθυμεί να λάβει γεύμα θα ενημερώνει από την προηγούμενη μέρα και μέχρι 10.00 τους διαχειριστές της λέσχης - εστιατορίου στο τηλ. 25410 84729. Το κόστος κάθε γεύματος θα ανέρχεται στα 3 ευρώ και θα χρεώνεται στον ενδιαφερόμενο, ανεξάρτητα αν το παραλάβει ή όχι. Περιλαμβάνει γεύμα ημέρας, ψωμί και σαλάτα. Μπορεί να παραληφθεί και σε συσκευασία. Σ/Κ καθώς και επίσημες αργίες δεν θα διατίθεται γεύμα. Κάθε Πέμπτη θα ανακοινώνεται το εβδομαδιαίο πρόγραμμα σίτισης της επόμενης εβδομάδας. Διευκρινίζεται ότι ο τρόπος πληρωμής θα πραγματοποιείται κατόπιν συνεννοήσεως με τους διαχειριστές της εν λόγω Λέσχης - Εστιατόριου.
http://www.espeamth.gr/dimosiefseis/anakoinoseis/341-leitourgia-lesxis-estiatoriou-stin-sxoli-astyfylakon-ksanthis
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά