Μήνυμα Προέδρου ΤΣ/ΕΑΑΣ Παραρτήματος Νομού Πιερίας για την 25η Μαρτίου !




            Η εθνικοθρησκευτική εορτή της 25ης Μαρτίου  σηματοδοτεί τον πόθο του ανθρώπου για  την φυσική του  ελευθερία, που είναι  μια πανίσχυρη εσωτερική  δύναμη συνυφασμένη με την  αξιοπρέπεια του. Tο χαρμόσυνο μήνυμα της ενσάρκωσης του Θεανθρώπου που «απελευθερώνει» κάθε ανθρώπινη ύπαρξη, «επισφραγίζεται» από  τον Αρχάγγελο Γαβριήλ στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. 

 Χρειαζόμαστε  την ενότητα και την ομοψυχία,  την αυτοθυσία   και την πίστη , για την απόκτηση της  εσωτερικής μας ελευθερίας, που σχετίζεται με την ικανότητα πειθαρχίας των παθών, κατανόησης των δικαιωμάτων των συνανθρώπων μας, υποχώρησης και συνεργασίας για την επίτευξη κοινών στόχων.

 Υπάρχουν Φορείς και  Άνθρωποι που «ποτίζουν»  αδιαλείπτως τις εθνικές μας «ρίζες». Καλλιεργούν την πνευματική επαγρύπνηση, μας προειδοποιούν για τα «ναρκοπέδια» της ζωής και   μας θυμίζουν ότι η ελληνική «ψυχή» δεν υποτάσσεται σε καμία δουλεία.

  Το  χρέος όλων μας είναι να δουλεύουμε σύσσωμα ως ενεργείς φορείς και πολίτες, για  να διασφαλίζουμε και να αναπτύσσουμε, τις αρχές και τις αξίες, που κράτησαν στο πέρασμα των αιώνων άσβηστη τη «φλόγα» του Ελληνισμού.  

Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες
Με εκτίμηση
Ταγματάρχης (ΔΒ) ε.α. Γεώργιος Χατζημαλλής
Πρόεδρος ΤΣ/ΕΑΑΣ Παραρτήματος Νομού Πιερίας
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά