Κοπή Βασιλόπιτας της Ε.Α.Α.Σ.

Η κοπή Βασιλόπιτας της Ε.Α.Α.Σ. οργανώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως και πραγματοποιήθηκε την 18η Ιαν 2015, στην αίθουσα Τελετών της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί, φορείς – σύνδεσμοι αποστράτων και εκατοντάδες Μέλη της Ε.Α.Α.Σ.
Η λιτή αλλά και συνάμα λαμπρή εκδήλωση ήταν ανοιχτή για τα Μέλη της με δημοσιευμένη πρόσκληση στην Ε.Η. Νοε 2014 και σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Ε.Α.Α.Σ.  Εθιμοτυπικά προσκλήθηκαν επίσημα και παρευρέθησαν ο ΥΕΘΑ κ. Νικόλαος Δένδιας, ο Πρόεδρος του ΣτΕ κ. Σωτήριος Ρίζος, ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ και επίτιμος Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Ιωάννης Καραβοκύρης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στγος Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντγος Χρίστος Μανωλάς,  ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού-Νεολαίας-Άθλησης Δήμου Αθηναίων κ. Χρήστος Τεντόμας, ο ΓΕΠΣ Αντγος Αναστάσιος Μανώλας, ο Β’Υ/ΓΕΣ Αντγος Αλέξανδρος Οικονόμου, ο Δκτης ΣΕΘΑ Αντγος Ανδρέας Ηλιόπουλος, ο Δκτης ΑΣΔΥΣ Αντγος Πέτρος Γεωργίου, ο Επιθεωρητής Αναδιοργάνωσης ΣΞ του ΓΕΕΘΑ Αντγος Κων/νος Βελεγράκης, ο Πρόεδρος του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου Αθηνών Αναθεωρητής Α’ Ν. Μακρής, εκπρόσωπος της ΑΝΥΕΘΑ κυρίας Γεννηματά, εκπρόσωπος του Α/ΓΕΝ, ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στγος ε.α. Κων/νος Γκίνης, ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ. Αντγος ε.α Παντελής Μαυροδόπουλος, ο Πρόεδρος του ΜΤΣ, ο Γεν. Δντης ΝΙΜΤΣ, ο Υδντης ΤΕΘΑ, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Α. Αντπχος ε.α. Κων/νος Ιατρίδης, η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας κυρία Μαρία Καλμπουρτζή, ο Πρόεδρος της ΠΟΣ, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΑΣΑ, ο Πρόεδρος του ΠΣΑΑΕΔΣΑ, ο εκπρόσωπος της ΑΚίΣ, οι Πρόεδροι ή αντιπρόσωποι της πλειονότητας των Συνδέσμων Τάξεων ΣΣΕ και των Συνδέσμων  ΠΣΑΠ – ΣΑΙΤΘ – ΣΑΑΠΒ – ΣΑΑΜ – ΣΑΑΔΒ – ΛΑΣ – ΣΑΑΟΙ - ΣΑΑΑΣ –ΣΑΣΣΑΣ- ΣΑΑΥΣ και η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οικογενειών Εκλιπόντων Αξκων Στρατού κυρία Αμάντα Λάμπρου.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε την υποδοχή και διευθέτηση των προσκεκλημένων, την προσφώνηση –χαιρετισμό του Προέδρου Ε.Α.Α.Σ. την ευλογία της Βασιλόπιτας, την κοπή της σύμφωνα με το εθιμοτυπικό από τον Πρόεδρο  και την απονομή αναμνηστικού στους τυχερούς.  Ενδεικτικά γνωρίζεται ότι κόπηκε τεμάχιο Βασιλόπιτας στο όνομα των ΜΕΛΩΝ Ε.Α.Α.Σ. το οποίο τιμητικά παρέλαβε εν’ ονόματι αυτών ο Επίτιμος Δκτης Στρατιάς Αντγος ε.α. Κων/νος Κόρκας (βετεράνος πολεμικών επιχειρήσεων).
Τυχερός της Βασιλόπιτας ήταν η Ένωση ποντίων Δήμου Νίκαιας-Κορυδαλλού, ο Πρόεδρος της οποίας παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Σ. το βαρύτιμο χρυσό κωνσταντινάτο, ενώ παρομοίως παρέλαβε ένα όμοιο από τον Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Σ.  η κυρία Παπαδημητρίου Θηρεσία, σύζυγος Μέλους μας,  που έτυχε το φλουρί στις ατομικές βασιλόπιτες.
Στη συνέχεια ακολούθησε κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ. βράβευση και απονομή τιμητικών πλακετών στον Πρόεδρο του ΣτΕ κ. Σωτήριο Ρίζο, στον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ (τέως Ελεγκτικού Συνεδρίου) κ. Ιωάννη  Καραβοκύρη και στον Α’ ΓΕΕΘΑ Στγο Μιχαήλ Κωσταράκο με ταυτόχρονη ανάγνωση των βιογραφικών τους.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τα χορευτικά συγκροτήματα του Δήμου Φιλοθέης –Ψυχικού και της Ένωσης ποντίων Νίκαιας –Κορυδαλλού, που απέδωσαν λεβέντικους  παραδοσιακούς χορούς όπως ηπειρώτικους, ποντιακούς και νησιώτικους, ενώ μέχρι το πέρας της τελετής συνόδευε με χαλαρή μουσική η ΣΜΣ/ΑΣΔΥΣ.
Το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. ευχαριστεί τους επίσημα προσκεκλημένους για την αποδοχή, όλους τους συντελεστές και συμμετέχοντες της πετυχημένης εκδήλωσης αλλά κυρίως τα απλά Μέλη της Ένωσης που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
 
Εκ του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων της Ε.Α.Α.Σ.
 
 
  
    
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά