Ανείπωτος ο πόνος στις κηδείες των δύο πιλότων

Αυτή την ώρα η κηδεία του σμηναγού Παναγιώτη Λάσκαρη  - Στις τρεις κηδεύεται ο σμηναγός Αθανάσιος Ζάγκας

Πόνος. Θλίψη. Δάκρυα. Τελευταίο αντίο σε λίγη ώρα στον σμηναγό Παναγιώτη Λάσκαρη που σκοτώθηκε στο αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια άσκησης του ΝΑΤΟ στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας όταν διθέσιο ελληνικό F-16 συνετρίβη μέσα στην πίστα αεροδρομίου.


Είναι ο ένας από τους δυο Ελληνες πιλότους που σήμερα αποχαιρετούν οι συγγενείς, οι φίλοι και συνάδελφοί τους. Η Κατερίνα η κουνιάδα του προσπαθεί να βρει δύναμη να παρηγορήσει την αδελφή της και σύζυγο του αδικοχαμένου Παναγιώτη, αλλά καταρρέει.

«Χάσαμε τον άνθρωπό μας. Τεράστιο πλήγμα. Εμεινε χήρα η αδελφή μου, ορφανό το παιδί τους. Αντίο στον αγαπημένο μας Πάνο», λέει.

Ο σμηναγός Παναγιώτης Λάσκαρης


Ο σμηναγός Αθανάσιος Ζάγκας


Η κυρία Αγγελική, θεία του 32χρονου σμηναγού ξεσπά σε κλάματα. «Πώς έγινε αυτό; Πάει το παλικάρι μας...». Τραγική φιγούρα η μητέρα του αδικοχαμένου πιλότου, που υποβασταζόμενη κι απαρηγόρητη έψαχνε το παιδί της, φωνάζοντας με όση φωνή της απέμεινε: «Πάνο μου. Πάνο μου, αγόρι μου...»



Η νεκρώσιμος ακολουθία στη μνήμη του 35χρονου Παναγιώτη ο οποίος ήταν παντρεμένος με έναν γιο ψάλλεται αυτήν την ώρα στον ιερό ναό Αγίου Αντωνίου στα Άνω Πατησια, ενώ για τον 31χρονο σμηναγό Αθανάσιο Ζάγκα -ο οποίος ήταν επίσης παντρεμένος με ένα παιδί που η γυναίκα του είχε φέρει πριν λίγο καιρό στον κόσμο- θα ψαλλεί στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας στην Αργυρούπολη στις 3 το μεσημέρι.

Το παρών και στις δύο κηδείες θα δώσει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος.





Υποβασταζόμενη και απαρηγόρητη η μάνα του Παναγιώτη Λάσκαρη






































protothema
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά