Άσκηση ‘’ΝΗΡΙΗΣ 14’’

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι από 14 έως 21 Μαρτίου 2014, διεξήχθη στην περιοχή του Κρητικού Πελάγους η προγραμματισμένη πολυεθνική άσκηση «ΝΗΡΙΗΣ 14».
Στην άσκηση συμμετείχαν ναυτικές μονάδες από την Ελλάδα, τη Σλοβενία, την Ιταλία, η μόνιμη αντιναρκική δύναμη του ΝΑΤΟ SNMCMG-2 (Standing NATO Mine Counter Measures Group 2), καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας . Παράλληλα, στο πλαίσιο της εν λόγω ασκήσεως έλαβε χώρα και εκπαίδευση των πληρωμάτων των συμμετεχουσών μονάδων στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ).
Σκοπός της ασκήσεως ήταν η προαγωγή του επιπέδου επιχειρησιακής συνεργασίας των μονάδων που συμμετείχαν, στις ναυτικές επιχειρήσεις.


Αντιπλοίαρχος Δημήτριος Γούναρης ΠΝ
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά