Με την κατάθεση μιας ακόμη πανομοιότυπης ερώτησης, άραγε, λύνεται το πρόβλημα;

Άμεση ήταν η απάντηση του πολιτικού γραφείου της βουλευτού των "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" κας Κόλλια Τσαρουχά, στο υπ΄ αριθμ. 984/2012 έγγραφό μας, αναφορικά με την αναίτια, μειωτική και ταπεινωτική συμπεριφορά σε βάρος των συναδέλφων μας Ελλήνων στρατιωτικών θεσμού ΕΜΘ - ΕΠΟΠ.
Η απάντηση
Προς τον Σύνδεσμο Υποστήριξης & Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων

Σας κοινοποιούμε την απαντητική επιστολή της κα Κόλλια, και σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία.
Σας παρακαλούμε να κάνετε δεκτή τη συγγνώμη μας για την αναίτια αναστάτωση που προκαλέσαμε.
Σε ότι αφορά τις παραινέσεις σας, η πολιτική διαδρομή της αποδεικνύει την μελλοντική πολιτική της στάση.
Και όπως σοφά λέει ο λαός μας, κάμεις καλό, κάμεις κακό θα ρθει γυρεύοντας σε. Και οι προθέσεις μας , ήταν να υποστηρίξουμε, όπως και συνεχίζουμε να πράττουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας.
Πολιτικό Γραφείο
Μαρία Κόλλια Τσαρουχά
Ανεξάρτητοι Έλληνες
Η επιστολή
Με σεβασμό πάντα στην κρίση σας και στην κρίση των πολιτών, σεβόμενη την ύψιστη προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην Πατρίδα και το Έθνος, σας αναφέρω, ότι ο μοναδικός σκοπός για την ερώτησή μου, στην οποία εμπεριέχεται και η ατυχής έκφραση η οποία επ' ουδενί με εκφράζει, ήταν να ενημερωθώ και παράλληλα να αναδείξω την αγωνία πολλών ΕΠΥ-ΕΜΘ για τη φημολογούμενη απομάκρυνση λόγω δεσμεύσεων των «Μνημονίων», χιλιάδων υπαλλήλων και στρατιωτικών (ειδικά των ΕΠΥ-ΕΜΘ).
Βούληση μου ήταν και είναι να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου στην προστασία του θεσμού και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας των υπηρετούντων, σε απόλυτη προτεραιότητα, αφού πιστεύω ακράδαντα ότι συμβάλλουν τα μέγιστα στην αμυντική ικανότητα της χώρας και στο αξιόμαχο του Στρατεύματος.
Σας γνωστοποιώ δε και υπενθυμίζω, ότι στις 12/3/2009, αν και βουλευτής τότε της Νέας Δημοκρατίας, κατέθεσα ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για την άνιση μεταχείριση απέναντι στους στρατιωτικούς, που προέρχονται από τον θεσμό των ΕΠΥ-ΕΜΘ.
Με τιμή
Μαρία Κόλλια Τσαρουχά
Βουλευτής Ν. Σερρών
Η συνέχεια του Συνδέσμου

Σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Παρακαλούμε, όμως, για την απάντηση επί των θεμάτων που θέσαμε με το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 984/25-10-2012 έγγραφό μας.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά